Kuka?

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja toimin myös uraohjaajana. Pohjakoulutukseltani olen musiikkikasvattaja (MuM). Lisäkoulutuksina olen suorittanut musiikkiterapian perusopinnot ja transaktioanalyysin syventävät opinnot. Transaktioanalyytikoksi pyrin valmistumaan vuoden 2025 paikkeilla. Olen opiskellut Australiassa teologiaa ja leadershippia. Yhdysvalloissa vietin aikoinani vuoden yliopistossa musiikinopintojen parissa.

Vuosien varrella olen osallistunut lukuisille kursseille ja seminaareihin, joissa on tutkittu esimerkiksi oman elämän hallintaa, johtamista ja vuorovaikutustaitoja. SOTE-puolen koulutuksista mainittakoon SOTE-muutosasiantuntijan opinnot.

Minulla on vahva työkokemus asiakaspalvelusta ja kouluttamisesta. Lähestyn asioita usein pedagogisen ajattelun kautta. Olen toiminut myös vapaaehtoistyön esimiestehtävissä. Pienyrittäjän arkea olen saanut seurata ja elää lapsuudenkodistani lähtien.

Työnohjausta yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille olen antanut vuodesta 2016. Tällä hetkellä minulla on voimassaolevat työnohjauksen puitesopimukset kolmen eri sairaanhoitopiirin kanssa. Kasvatuksen ja koulutuksen puolella voimassaolevat puitesopimukset ovat Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan sekä Espoon seudun koulutusyhtymä Omnian kanssa. Olen myös yksi Espoon kaupungin puitesopimustyönohjaajista. Kuulun Sanoma Media Finland Oy:n työnohjaajaverkostoon.

Kaikista tutuimpia työnohjausympäristöjä minulle ovat kasvatuksen ja koulutuksen toimialat, SOTE-puoli, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden työympäristöt, luovat alat, sekä yrittäjien arki. Nämä eivät kuitenkaan sulje pois muiden alojen työnohjausprosesseja. Varsinkin transaktioanalyysin antama näkökulma ja työkalut toimivat universaalisti aina siellä, missä ihmisiä kohdataan.

Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin. Ollaan yhteydessä!