Kuka?

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja pohjakoulutukseltani musiikkikasvattaja (MuM). Musiikkiterapiasta olen suorittanut perusopinnot ja Transaktioanalyysista hallitsen perusteet. Olen opiskellut Australiassa teologiaa ja leadershippia. Yhdysvalloissa vietin aikoinani vuoden musiikinopintojen parissa. Vuosien varrella olen osallistunut moninaisille kursseille ja seminaareihin, joissa on tutkittu esimerkiksi oman elämän hallintaa, johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Viimeisin lisäkoulutukseni keskittyi SOTE-puolelle, muutosasiantuntijan opintoihin.

Minulla on vahva työkokemus asiakaspalvelusta ja kouluttamisesta. Lähestyn asioita usein pedagogisen ajattelun kautta. Olen toiminut myös vapaaehtoistyön esimiestehtävissä. Pienyrittäjän arkea olen saanut seurata ja elää lapsuudenkodistani lähtien.

Työnohjausta yksilöille ja ryhmille olen antanut vuodesta 2016. Tällä hetkellä minulla on voimassaolevat työnohjauksen puitesopimukset HUSin, Eksoten ja Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.