Kuka?

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja pohjakoulutukseltani musiikkikasvattaja (MuM). Musiikkiterapiasta olen suorittanut perusopinnot ja transaktioanalyysin syventävät opinnot saan päätökseen vuoden 2021 lopussa. Transaktioanalyytikoksi pyrin valmistumaan vuoden 2025 paikkeilla. Olen opiskellut Australiassa teologiaa ja leadershippia. Yhdysvalloissa vietin aikoinani vuoden musiikinopintojen parissa.

Vuosien varrella olen osallistunut moninaisille kursseille ja seminaareihin, joissa on tutkittu esimerkiksi oman elämän hallintaa, johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Viimeisin lisäkoulutukseni keskittyi SOTE-puolelle, muutosasiantuntijan opintoihin.

Minulla on vahva työkokemus asiakaspalvelusta ja kouluttamisesta. Lähestyn asioita usein pedagogisen ajattelun kautta. Olen toiminut myös vapaaehtoistyön esimiestehtävissä. Pienyrittäjän arkea olen saanut seurata ja elää lapsuudenkodistani lähtien.

Työnohjausta yksilöille ja ryhmille olen antanut vuodesta 2016. Tällä hetkellä minulla on voimassaolevat työnohjauksen puitesopimukset HUSin, Eksoten, Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, sekä kesäkuusta 2021 alkaen myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Kaikista tutuimpia työnohjausympäristöjä minulle ovat kasvatuksen ja koulutuksen toimialat, SOTE-puoli, esihenkilöiden ja vapaaehtoistyön esihenkilöiden työympäristöt, luovat alat, sekä yrittäjien arki. Nämä eivät kuitenkaan sulje pois muiden alojen työnohjausprosesseja. Varsinkin transaktioanalyysin antama näkökulma ja työkalut toimivat universaalisti aina siellä, missä ihmisiä kohdataan.

Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin. Ollaan yhteydessä!